Deretan Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 2019 Mengunakan Bahasa Jawa Kromo

Deretan Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 2019 Mengunakan Bahasa Jawa Kromo

Deretan Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 2019 Mengunakan Bahasa Jawa Kromo
TribunWow/Rusintha Mahayu
Ucapan Hari Raya Idul Fitri 2019. 

#2

Gilir gumanti padhang tetrawangan ing wayah ratri.

Kawula (pengirim) ngaturaken sugeng riaden sugeng karaharjan, rena ing penggalih kawula nyuwun agunging samudra pangaksama lahir trusing batos, mugiya tansah winengku ing karahayon lan widada ing sambikala.

#3

Srengenge Idul Fitri anggawa pangarep-arep, silaturahim kanggo lantaran rumakete ati.

Kita sedaya caos pangapura kanthi mantep nglaleake kalepatan liyan gawe tentreme ati

Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1440 H Berbagai Bahasa, Inggris, Arab, hingga Korea, Cocok Buat Update Status
Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1440 H Berbagai Bahasa, Inggris, Arab, hingga Korea, Cocok Buat Update Status (countercurrents.org)

#4

Paijem gadhah Fiat.

Diagem touring dateng Banten.

Dalem kathah lepat,kerso paring agenge pangapunten

Ini 6 Amalan Sunah yang Penting Sebelum Pelaksanaan Salat Ied Idul Fitri 1440 H

Halaman
1234
Editor: zulkodri
Sumber: TribunStyle.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved